Kategoriler
Proje Haberleri

Burgazada VIP hemen teslim

Burgazada VIP projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kantar İnşaat imzası ile inşa edildi.

On bir katlı bloklardan meydana gelen Burgazada VIP projesi bünyesinde 48 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Alıcılarına lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Burgazada VIP projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Burgazada VIP projesi daire özellikleri neler?

Burgazada VIP projesinde yer alan konutların tümü tek bir plandan meydana geliyor. Bu şekilde inşa edilen konutların tümü 4+1 olarak tasarlandı. Burgazada VIP projesindeki 4+1 konutların büyüklükleri ise 300 metrekare olarak inşa edildi.

Burgazada VIP projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Burgazada VIP projesinde bulunan 4+1 konutlar 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Burgazada VIP projesi teslim bilgisi

Burgazada VIP projesinde çalışmalar 2019 yılının Şubat ayı içerisinde tamamlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Burgazada VIP projesinde konutların tamamı hemen teslim durumunda.

Burgazada VIP projesinde yer alan sosyal donatılar neler?

Burgazada VIP projesinde alıcılar için dış dünyanın stresinden uzakta konforlu bir yaşam alanı inşa edilmiş durumda. Projede site sakinleri için yüzme havuzu, oyun parkı ve sosyal alanlar bulunuyor. Bunların haricinde yürüyüş parkuru, peyzaj alanları, kamelya gibi aktivite içeren donatılar da mevcut.

Burgazada VIP projesi iletişim bilgisi

Burgazada VIP projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 444 21 17 numaralı telefon hattını aramanız yeteri olacaktır.