Kategoriler
Proje Haberleri

Burhaniye Konak Aydoğan satışları devam ediyor

Burhaniye Konak Aydoğan konut projesi merkezi konumu ve boğaz manzarası ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Üsküdar İlçesinde yükselen proje Asra Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 4+1 ve 5+2 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Burhaniye Konak Aydoğan projesi kapsamında çatı dubleksi seçenekleri de mevcuttur. Projede inşaat devam etmektedir.

Proje kapsamındaki site içerisinde asansör, 2 araçlık kapalı otopark, misafir otoparkı gibi nitelikler yer almaktadır. Ayrıca daireler boğaz ve köprü manzaralı olup önü açık bir konumdadır.

Burhaniye Konak Aydoğan konumu ve fiyatları hakkında

İstanbul konut projesi, Burhaniye Mahallesi, Resmi Efendi Sokakta konumlandırılmıştır. Ayrıca proje ulaşım ve trafik problemi olmayan eşsiz bir lokasyonda yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları 2 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

157 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

5+2 tip dubleks tip daireler ise 4 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satıştadır.

Aynı zamanda inşaatı devam eden projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 343 81 34 ve 0532 476 81 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…