Kategoriler
Proje Haberleri

Burhaniye’nin Yeni Gözdesi Elit 10 Ören satışları devam ediyor

AYR Yapı İnşaat kalitesi ile Burhaniye konut projesi hayat bulmaktadır. Elit 10 Ören konut projesi Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde inşa edilmektedir. Proje henüz yeni başlanmakta olup, daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Balıkesir Burhaniye’de hayata geçirilen proje, Bahçelievler Mahallesinde yükselmektedir. Balıkesir konut projesinin bütün detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Projede yer alan daire tipleri nelerdir? Daire boyutları ne kadardır? Konut fiyatları nedir? Proje özelliklerine dair bütün bu soruların yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Burhaniye İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda toplam 120 adet daireden oluşmaktadır. Elit 10 Ören konut projesi kapsamındaki daire içleri ankastre set, görüntülü diyafon, yerden ısıtma sistemi, gömme vestiyer dolabı gibi özellikler yer almaktadır. Aynı zamanda projenin yer aldığı site içerisinde açık otopark, açık yüzme havuzu, güvenlik kameraları, oyun parkları, spor alanı gibi ayrıcalıklar bulunmaktadır.

Konut projesinde 3 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri ise 1+1 tip daireler brüt 62 metrekare, 2+1 tip daireler brüt 112 metrekare olarak tasarlanmamıştır. 3+1 tip daireler ise 129 metrekare brüt alana sahiptir.

Elit 10 Ören Konut Fiyatları Ne Kadar?

Balıkesir Burhaniye konut projesinde yer alan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 112 metrekare alana sahip olan 2+1 tip dairelerin fiyatları 800 bin TL’den başlamaktadır.

129 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Bulunuyor?

Elit 10 Ören konut projesi Burhaniye Ören yolu üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje market, Pazar, sağlık ocağı, Pazar ve şehir merkezi gibi noktalara da yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için “0850 888 0 297 ve 0532 777 9 021” numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız

Exit mobile version