Kategoriler
Toki Haberleri

Bursa İnegöl Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa İli, İnegöl İlçesi’nde hayata geçirilecek olan Bursa İnegöl Toki Evleri projesinde kura çekilişi bugün yapılacak. Kura çekilişinin ardından Bursa İnegöl Toki kura sonuçları açıklanacak. Kura sonuçları açıklandıktan hemen sonra ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubunu konut sahibi yapmak için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Bursa İli, İnegöl İlçesi’nde inşa edilecek olan Bursa İnegöl Toki Konutları projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilecek. Hayata geçirilecek olan projede toplam 800 adet konut yer alacak.

Bursa İnegöl Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer verilecek. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra netlik kazanacak. Ancak yapılacak olan 2+1 tip dairelerin 75 ile 80 metrekare civarında, 3+1 konutların ise 100 metrekare civarında olması bekleniyor. Projede yer alan konutların 560 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin 240 tanesi ise 3+1 tip konutlardan meydana geliyor. Konut bloklarının ise zemin kat +2 normal kat, zemin kat + 3 normal kat veya zenim kat + 4 normal katlı olması bekleniyor.

Projede yer alan 560 adet 2+1 tip konutlara toplam 2 bin 284 adet başvuru yapıldı. Başvuruların 4 tanesi şehit ailesi kategorisinden, 110 tanesi Engelli kategorisinden, 2 bin 170 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı. Projede yer alan 240 adet 3+1 tip konutlara toplam 4 bin 319 adet başvuru yapıldı. Başvuruların 22 tanesi şehit ailesi kategorisinden, 191 tanesi Engelli kategorisinden, 4 bin 106 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı.

Kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Bursa İnegöl Toki Konutları projesinde kura çekilişi 22 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak. Toplam 800 adet daireden meydana gelen toplu konut projesi, 100 bin sosyal toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilecek. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak. Twitter, Facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi 22 Temmuz 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 13:00’da gerçekleştirilecek.

Bursa İnegöl Toki kura sonuçları

800 adet dairenin hayata geçirileceği toplu konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Bursa İli, İnegöl İlçesi’nde hayata geçirilecek olan toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.