Kategoriler
Proje Haberleri

Bursa Modern hemen teslim

Bursa şehrinin Osmangazi ilçesinde Bursa Modern projesi hayata geçirildi Bahsi geçen proje Sinpaş GYO firmasının güvencesi ile yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Hemen teslim durumundaki konutları ile dikkat çeken proje özellikle beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Projede yer alan konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Büyük bir proje olarak adından söz ettiren Bursa Modern projesi yirmi üç katlı bloklardan oluşuyor. Söz konusu olan proje bünyesinde bin 466 konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bursa Modern projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Projede yer alan 1+1 konutların büyüklükleri 86 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan 2+1 konutlar ise 109 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 147 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yer alan 1+1 konutların fiyatları 313 bin 784 TL’den başlıyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar ise 345 bin 818 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bursa Modern projesindeki 3+1 daire tipindeki konutlar da 502 bin 76 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan konutlar Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alıyor. Bursa Modern projesindeki konutlar Demirtaş, 4. Cadde’de konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0549 827 46 68