Kategoriler
Proje Haberleri

Bursa Modern ödeme planı

Sinpaş GYO firmasının imzası ile Bursa Modern projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Bursa ilinde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan proje Bursa iline bağlı bulunan Osmangazi ilçesinde inşa edilmiş durumda.

Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden daha çok ilgi görüyor. Bu sayede Bursa Modern projesinde yer alan konutlar hemen teslim seçeneğinde bulunuyor. Böylece projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan ve beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje yirmi üç katlı bloklardan oluşuyor. Söz konusu olan proje bünyesinde bin 466 adet konut barındıracak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Bursa Modern projesindeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçirildi. Bahsi geçen 1+1’ler 86 metrekare, 2+1 konutlar ise 109 metrekare olarak tasarlandı. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 147 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine uygun bir şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bursa Modern projesinde bulunan 1+1 konutlar 486 bin 786 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 2+1 konutlar ise 536 bin 480 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutların fiyatları ise 778 bin 888 TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Alıcılarına kampanyalı bir ödeme planı sunan Sinpaş GYO firması Bursa Modern projesinden konut sahibi olacaklara kolaylık sağlıyor. Projeden konut almak isteyenler için 120 ay 0,98 faiz oranı ile taksitlendirme yapmak mümkün.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0549 827 47 01