Kategoriler
Toki Haberleri

Bursa Orhangazi Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa İli, Orhangazi İlçesi’nde hayata geçirilen Bursa Orhangazi Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Bursa Orhangazi Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Bursa İli, Orhangazi İlçesi’nde inşa edilen Bursa Orhangazi Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Kura çekilişi 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 11:00’de başladı. Hayata geçirilen projede  2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası, Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis’te noter huzurunda gerçekleştirildi.

Bursa Orhangazi Toki kura sonuçları

Toplam 292 adet konut ve 2 adet ticari üniteden meydana gelen projede 44 adet 2+1 tip daire kura yöntemi ile satışa sunuldu. Projedeki 44 adet 2+1 tip konutlar için 16 Kasım 2020 ile 27 Kasım 2020 tarihleri arasında başvurular yapılmıştı. Projede yer alan 44 adet 2+1 tip konuta toplam 637 adet başvuru yapıldı. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 81 ve 90.65 metrekare, net 64.20 ve 69.15 metrekare olarak tasarlandı. Kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Proje için 11 Mart 2020 tarihinde Yapı Ruhsatı alınmış olup 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Bursa Orhangazi Toki Konutları projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 155 bin 723,76 TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 195 bin 763,55 TL’ye kadar yükseliyor. 2+1 tip dairelerde taksitler ise 519,0896 TL’den başlıyor 771,32 TL’ye kadar yükseliyor.

Projede iki farklı ödeme imkanı yer alıyor. Birinci seçenekte 2+1 tip dairelere yüzde 12 peşinat ödeme ve 180 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor. İkinci seçenekte ise yüzde 20 peşinat ve 240 ay vade ile ödeme yaparak konut sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Bursa Orhangazi Toki Konutları projesinde kura çekilişi 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 11:00’de başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Bursa Orhangazi Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Bursa İli, Orhangazi İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.