Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi yapılıyor

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri’nde (Sıcaksu)  hayata geçirilecek olan Bursa Osmangazi Sıcaksu Kentsel Dönüşüm projesinin ilahesi yapılacaktır. Toplu Konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecektir. Peki Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi ne zaman yapılacaktır? Sorunun cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Toki’den Bursa’ya 690 konut

Toplu Konut projesi ihalesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri (Sıcaksu) Kentsel Dönüşüm Projesi 690 adet Konut 92 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi olarak yapılacaktır. Toplu Konut projesinde toplam 690 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine projede yer verilmesi beklenmektedir. Bursa Osmangazi Sıcaksu Kentsel Dönüşüm projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 5 normal katı geçmeyecek şekilde planlanmıştır. Projede konutların dışında ayrıca 92 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi ne zaman?

Toplam 578 adet konuttan oluşan Bursa Sıcaksu Kentsel Dönüşüm ihalesi yapılıyor. Projenin ihalesi 09 Eylül 2021 tarihinde Perşembe günü gerçekleştirilecektir. kentsel dönüşüm projesinin ilahesi Perşembe günü Saat 11:30’da başlayacaktır.

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri (Sıcaksu) Kentsel Dönüşüm Projesi 690 adet Konut 92 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşindeki konutlar tünel kalıp sistemi ile gerçekleştirilecektir. 92 adet iş yeri ve çevre düzenleme işi ise konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir.

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 690 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin dışında 92 adet ticari ünite de kentsel dönüşüm projesi içerinde yer almaktadır. Proje içerisinde ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları gibi alanlarında yer alması beklenmektedir. Toplu konut projesi açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekmektedir. İşe başlanma tarihinden sonra 650 takvim gününde de işin bitirilmesi gerekmektedir. Söz konusu ihaleye katılmak için teklif edecekleri tutarın yüzde 3’ünden az olmamak kaydı ile belli bir tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir.

Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri (Sıcaksu) Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version