Kategoriler
Toki Haberleri

Bursa Yıldırım İsabey Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi’nde Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Bursa Yıldırım İsabey Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Bursa Yıldırım İsabey Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi’nde hayata geçirilen Bursa Yıldırım İsabey Toplu Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 04 Şubat 2021 Perşembe günü saat 11:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Bursa Yıldırım İsabey Toki kura sonuçları

Toplam 236 adet konuttan meydana gelen projedeki toplam 171 adet konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 158 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 78 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 158 adet 2+1 tip dairelerden 105 tanesi için kura çekilişi düzenlendi.  78 adet 3+1 tip konuttan ise 66 tanesi için kura çekilişi düzenlendi. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 84.98 metrekare, net 66.78 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip konutların büyüklükleri ise brüt 105.86 metrekare, net ise 86.84 metrekare olarak tasarlandı.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Bursa Yıldırım İsabey Toki Konutları projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 190 bin 550 TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tip dairelerin fiyatları 226 bin 186 TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 233 bin 108 TL’den başlıyor. Projedeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 279 bin 706 TL’ye kadar yükseliyor.  2+1 ve 3+1 tip dairelere yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan tutarı ise 240 ay vade ile ödeyerek konut sahibi olunabiliyor.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Bursa Yıldırım İsabey Toki Konutları projesinde kura çekilişi 04 Mart 2021 Perşembe günü saat 11:00’de başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Bursa Yıldırım İsabey Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version