Kategoriler
Proje Haberleri

Butterfly Garden Antalya satışları devam ediyor

Butterfly Garden Antalya konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Kepez İlçesinde yükselen Ahmet Hafız İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kepez İlçesi Aktoprak Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Butterfly Garden Antalya modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler ebeveyn banyosu, internet, klima, led ışık gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda ankastre set, bulaşık makinesi, perde, panjur gibi olanaklar da mevcuttur. Daireler orman manzaralı olup site içerisinde otopark ve geniş bahçe bulunmaktadır. Tek konut bloğundan meydan gelen projenin Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Site içerisinde hidrofor, kamera sistemi, oyun parkı, güvenlik, kapıcı gibi olanaklar da yer almaktadır. Antalya Kepez konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 tip daireler ise brüt 135 metrekare büyüklüğündedir.

Butterfly Garden Antalya konumu ve fiyatları hakkında

Butterfly Garden Antalya konut projesi, Kepez’de Aktoprak Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje hastane, şehir merkezi, okul, market, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 135 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 730 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler komisyonsuz özel fiyatlarla satıştadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 030 30 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version