Kategoriler
Proje Haberleri

Buyapı Nova Plus satışları devam ediyor

Buyapı Nova Plus projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Sakarya Adapazarı’nda bulunan proje Buyapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 53 adet daire bulunmaktadır. Projede son 4 artı 1 daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 53 adet daire bulunmaktadır. Projede 4 artı 1 daireler mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 148 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel bir araçlık otopark alanı mevcuttur. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra oyun parkı ve spor alanı gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. 2 adet banyo bulunan dairelerde duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak, kiler, çamaşır odası ve çelik kapı gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve merdiven bulunmaktadır.

Buyapı Nova Plus konumu ve fiyatları hakkında

Buyapı Nova Plus projesi, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Yağcılar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu konutlar şehir merkezine yakın olup muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu gibi ihtiyaçlarınıza uygun birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Toplu taşıma araçları olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Proje bulunan, brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 745.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 666 12 00 veya 0 (533) 153 56 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…