Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükada Gaziantep banka kredisine uygun

Hasan Sever İnşaat firması tarafından Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, İbrahimli Mahallesi’nde hayata geçirilen ve yaşamın başladığı Büyükada Gaziantep projesi kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Hasan Sever İnşaat firması imzası taşıyan konut projesinden daire satın almak isteyenler için konutlar banka kredisine uygun durumdadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede bir adım öne çıkmayı başarıyor. Konut projesindeki daireler hemen teslim durumunda satışa sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

20 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 8 konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan 8 adet konut bloğunda ise farklı tip ve büyüklüklerde toplam 166 adet konut yer alıyor. Proje içerisinde su deposu, hidrofor, asansör, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu, balkon gibi bir çok özellik yer alıyor. Projede ayrıca açık yüzme havuzundan saunasına, kapalı otoparkından tenis kortuna kadar bir çok sosyal alan da yer almaktadır.

Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje bünyesinde 168 adet konutun dışında ayrıca dairelerin yanı sıra 16 dönümü 16 dönüm peyzaj alanı, biyolojik göleti ve su havuzlarına ayrılmış durumda. Projede yer alan bloklar on ve onbir katlı olacak şekilde hayata geçirilmiş durumda. Büyükada Gaziantep projesi bünyesinde 166 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede daire özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan daireler üç farklı tipte tasarlanmış durumdadır. Projedeki dairelerin alanları ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Büyükada Gaziantep projesinde yer alan daire tipleri ise 3+1, 4+1 ve 5+1 olacak şekilde projelendirilmiş durumda. Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 189 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 3+1 tip dairelerin büyüklükleri 189 metrekare, 4+1 tip dairelerin büyüklükleri 265 metrekare ve 5+1 tip dairelerin büyüklükler ise 326 metrekare olarak tasarlandı.

Büyükada Gaziantep fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmiş olan dairelerin fiyatları dairelerin tipine, dairelerin büyüklüğüne ve dairelerin bulunduğu kat ve konuma göre değişiklik göstermektedir. 3+1 ve 5+1 tip dairelerin satışlarının tamamlandığı projede kalan son 4+1 tip dairelerin satışı devam etmektedir. Büyükada Gaziantep projesinde yer alan 265 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 450 bin TL’den başlıyor.

Büyükada Gaziantep nerede yer alıyor?

25 bin adet Toros Sediri ve Karaçam ağaçlarından meydana gelen  100 dönüm orman alanının yanı başında yer alan Büyükada Gaziantep projesi İbrahimli Mahallesi, Gaziantep Çevreyolu üzeri Kuveyt Bulvarı,  Şehitkamil / Gaziantep adresinde yer alıyor.

Proje içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sinema salonu, Türk hamamı, fitness salonu, SPA, sauna, 3 bin 700 metrekare büyüklüğe sahip biyolojik göleti, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş parkuru gibi bir çok sosyal alan yer almaktadır.

Tel: 0342 221 22 22

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version