Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde hemen teslim

İstanbul, Avrupa Yakası Büyükçekmece’de Prestige Group imzasını taşıyan Büyükçekmece Prestige Evleri projesinde daireler hemen teslim fırsatı ile satışa sunuluyor. Fiyatları 600 bin üzerinden satışa sunulan daireler hemen teslim ile herkesi anahtar sahibi yapıyor.

İstanbul, Büyükçekmece’de yaratım sürecini Prestige Group’un başlattığı, Büyükçekmece Prestige Evleri alıcının gözlerini parlatacağa benziyor. 2 bin 600 metrekarelik bir arsa üzerine konumlandırılan evler, 600 bin liradan alıcının beğenisine sunuluyor. Evler İki blok üzerinden; A ve B Blok olarak satışa sunuldu.

Daire boyutları nedir?

Denizin güzelliğini gözler önüne seren Büyükçekmece konut projesinde, daire seçenekleri 2+1 ve 5+2 olarak değişim gösteriyor. İstanbul Avrupa yakasını sevenlerin rağbet göstereceği türden bir proje olan Prestige, daire boyut seçeneklerini 64 metrekareden 184 metrekare arasında değiştirmektedir.

Konut fiyat aralığı değişim gösteriyor mu?

Başlangıcı 660 Bin liradan açılan evler, 3 milyon 25 bin liraya kadar yükseliyor. Sabırsız bünyelerin zaman kaybetmeyeceği dairelerin teslimi hemen gerçekleştirilir.

Sahip olduğu sosyal merkezler nelerdir?

Çocuklu aileler için düşünülmüş yeşil alanlar, oyun parkı, gezi yolları bulunmaktadır. Bununla birlikte iş yoğunluğuna sahip bireyler unutulmamış ve toplantı odaları projeye dahil edilmiştir. Diğer sosyal merkezlerin arasında mescit, etüt salonları, otopark, sauna, fitness ve buhar odası bulunmaktadır.