Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükyalı bireysel satışlarda kesintisiz ciro şampiyonu oldu

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde; Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Büyükyalı projesi, Emlak Konut GYO projeleri arasında, 2019 yılının ilk çeyreğinde de ciro şampiyonu oldu.

Kazlıçeşme sahilinde yer alan proje, Emlak Konut GYO projeleri arasındaki ciro şampiyonluğunu 2019 yılının ilk çeyreğinde de sürdürmeye devam etti. 2018’de toplam 581,2 milyon lira satış geliri elde eden konut projesi, yılın ilk çeyreğinde 270 milyon 835 bin liralık satış gelirine sahip oldu.

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, konut projesinin projelendirme aşamasından teslimine kadar her sürecinde detaylı çalışma ve emek olduğunu söyledi. Bu sayede, 2018’de elde edilen bireysel satışlardaki kesintisiz ciro şampiyonluğunun ardından 2019 yılına da rekor ile başladıklarına dikkat çeken Keresteci, satışlarının hedefleri doğrultusunda devam ettiğini ifade etti.

Farklı yaşam tarzlarına hitap eden proje: Büyükyalı

111 bin 263 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Büyükyalı konut projesi, farklı konseptlerde ve büyüklüklerde seçeneklerin yer aldığı toplam 560 birime sahip.

Konut fiyatlarının 900 bin TL’den başladığı projede, kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi beklenen projede; çocuk oyun alanları, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, şelale, kapalı otopark, süs havuzu ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı alanı yer alıyor. Asansörlü ve jeneratörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, ısı pay ölçer de mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen balkonlu konut projesi; Topkapı Sarayı’na 8 kilometre, E-5 karayoluna 2,5 kilometre, TEM otoyoluna ise 15 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Büyükyalı konut projesi, Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. Zeytinburnu/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm bilgilere 0212 557 73 73 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.