Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Büyükyalı Bulvar İstanbul’lular ile buluştu

Özak GYO, Yenigün İnşaat ve Ziylan Gayrimenkul ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme sahilinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi şehrin yeni buluşma noktası olacak Büyükyalı Bulvar‘ı 101 İstanbul Lezzeti Festivali’nde ilk kez İstanbullular ile buluşturdu.

Büyükyalı İstanbul konut projesi, 100 yıldan daha fazla bir zamandan beri kapalı durumdaki tarihi binaları şehre yeniden kazandırıyor. 101 İstanbul Lezzeti Festivali kapsamınsa ilk kez İstanbullular ile biraraya getirilen Büyükyalı Bulvar, lezzet düşkünlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Projenin standını ziyaret eden lezzet düşkünleri, İstanbul’un iyi yaşam durağı hakkında detaylı bilgi alma fırsatı elde etti.

Şehrin yeni buluşma noktasında, kiralamalar şimdiden başladı. Proje hem İstanbul’un kültür sanat hayatını renklendirecek hem de lezzetli buluşmaların adresi olacak.

İstanbul’un iyi yaşam durağı olacak

Proje kapsamında, birbirinden zengin sosyal donatı alanları yer alacak. Projede gurme restoran, kafe, organik pazar, market, modaevi, kuaför, SPA, çiçekçi, güzellik merkezi, spor salonu ve çocuk kulübü gibi çok sayıda sosyal donatı alanı mevcut durumda.

Büyükyalı Bulvar projesinin bünyesinde, bir de performans sanatları merkezi yer alıyor. Bu merkez, İstanbul’un kültür sanat hayatına yeni bir renk katacak. Merkezde her yıl yüzlerce yerli ve yabancı sanat performansı gerçekleştirilecek. Tarihi atmosferde gerçekleştirilecek etkinlikler, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Proje, ziyaretçilere iyi bir yaşam sunmayı hedefliyor. 19. yüzyıl mimarisinin modern çizgilerle sentezlenerek oluşturulan proje, lezzetli buluşmaların yeni adresi olma konusunda oldukça iddialı. Proje, şehrin en iyi restoranlarını bir araya getiriyor.

Tarihi dokuya sahip olan proje, deniz kenarında olmasıyla da ilgi çekecek.

Kolay ulaşılabilir konum

Büyükyalı Bulvar, oldukça merkezi bir bölgede yer alıyor. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında yer alan projeye Anadolu Yakası’ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşabilmek mümkün oluyor. Proje, Kazlıçeşme sahiline sadece 25 adım mesafede yer alıyor. Projede deniz shuttleları ile de yolculuk yapma fırsatı da bulunuyor.