Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Büyükyalı Gün Kapı etabında yüzde 8 indirim

İstanbul, Zeytinburnu’nda sahil bandında hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Gün Kapı etabına talebin yoğun olması sebebiyle daha erken satışa sunuldu.

Son 7 ayda yaklaşık yüzde 30’u satılan Büyükyalı projesinin Gün Kapı etabındaki sınırlı sayıdaki 1+1 ve 2+1 daireler lansmana özel yüzde 8 oranında indirim fırsatı sunuluyor.

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı tarafından Kazlıçeşme sahil bandında inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesindeki 1+1 ve 2+1 dairelerden meydana gelen Gün Kapı etabında satılık daire fiyatları KDV dahil 746 bin liradan başlıyor. Bu etapta yer alan dairelerin alanları ise 24 metrekare ile 137 metrekare arasında değişiyor.

Zeytinburnu sahil bandında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 25-30 bin lira seviyesinde, iç kesimlerde ise 10-12 bin TL arasında değişirken Büyükyalı Gün Kapı etabında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları ise 10 bin TL’den başlıyor.

Avrasya Tüneli’ne en yakınlığı ile dikkat çeken Büyükyalı İstanbul projesi kara, deniz, raylı sistem gibi tüm ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor.