Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Büyükyalı İstanbul, Evim Türkiye fuarına katılacak

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul, Zeytinburnu,  Kazlıçeşme sahilinde inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesi Evim Türkiye Fuarı’ndaki yerini alacak.

Büyükyalı İstanbul projesi Almanya, Düsseldorf’ta başlayacak olan Evim Türkiye Fuarı’nda yeri alarak Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den daire almak isteyen Türkler ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Satışların TL olarak devam ettiği Büyükyalı İstanbul projesinde yurt dışında yaşayan ve daire sahibi olmak isteyenlere döviz kuruna nazaran çok daha avantajlı fiyatlarla fırsatlar sunuluyor.

8 Şubat 2019 ile 10 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Evim Türkiye fuarı Almanya, Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek. Büyükyalı İstanbul projesi de Almanya, Düsseldorf’ta düzenlenecek olan bu fuarda yerini alacak.

Teslimlerin 2019 yılı Eylül ayı içerisinde başlaması planlanan Büyükyalı İstanbul projesinde farklı aile tiplerine hitap edecek şekilde ve büyüklüklerde daire seçeneklerine yer veriliyor.

Büyükyalı İstanbul projesinde dünya markaları, gurme restoranlar, alışveriş sokakları, fitness salonu, sinema, tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak salonlar yer alıyor.

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında yer alan Büyükyalı İstanbul projesi deniz Shuttle’larıyla konforlu bir yolculuk yapma ayrıcalığı sunuyor. Metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan projeden Anadolu Yakası’na Avrasya Tüneli ile 15 dakikada geçilebiliyor.