Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükyalı İstanbul hemen teslim

İstanbul ilinin Zeytinburnu ilçesinde Büyükyalı İstanbul projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özak GYO, Yenigün İnşaat ve Ziylan Gayrimenkul imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar on yedi katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Büyükyalı İstanbul projesi bünyesinde bin 481 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Kızılçeşme Mahallesi’nde inşa edildi. Büyükyalı İstanbul projesi Kennedy Caddesi’nde bulunuyor. Söz konusu olan konutlar lokasyon itibariyle de ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1’den 5+1 Plus’a kadar değişen farklı yaşam stillerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren konsept ve büyüklüklerde daire seçenekleri yer alıyor. Ayrıca her birinin terasında özel yüzme havuzu bulunan Penthouse daireler, Fendi Casa imzası taşıyan özel bir blok ve loft daireler ile özel yaşam alternatifleri sunuluyor.

Projede yer alan 1+1 konutların büyüklükleri 53,51 metrekare ile 133, 28 metrekare arasında değişiyor. Bahsi geçen proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan 2+1 daireler ise 103, 12 metrekare ile 223,34 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 163,03 metrekare olarak hayata geçirildi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.