Kategoriler
Emlak Konut Haberleri

Büyükyalı İstanbul keyifli bir dünya vadediyor

İstanbul’un eski semtlerinden Büyükyalı yeniden hayat buluyor. “İyi Yaşam” anlayışını benimseyen Büyükyalı sakinleri 5 dakika içerisinde hayatın her noktasına erişiyor. Pazardan sinemaya, tiyatrodan restoranlara, sahilden tarihi mekanlara kadar aradığını her şey, Büyükyalı İstanbul projesinde yalnızca 5 dakikalık uzaklıkta.

Büyükyalı İstanbul keyifli bir dünya vadediyor

Modern hayatla tarihi bir araya getiren Büyükyalı, yeniden hayata geçirdiği semt hayatı içerisinde bütün dünyayı alıyor. İlhamını İstanbul şehrinden alan Büyükyalı sakinleri evlerinde çıktığı zamanda 5 dakikada; sahile gidebiliyor, tiyatro, sinema ve sanata ulaşabiliyor, seçkin restoranlarda yemek yiyebiliyor, tarihi içinde yapabiliyor, spor yapabiliyor ya da pazara gidebiliyor. Büyükyalı, şehrin en özel semtlerinden bir tanesinde yer almaktadır. Ayrıca Kennedy Caddesi sahil şeridinde bulunan proje, Marmaray ve Avrasya Tüneline yalnızca 5 dakika uzaklıktadır. Bütün dünyayı içerisine sığdıran Büyükyalı’da ikamet edenler, 5 dakika içerisinde her alana ulaşabilmektedir.

Evinizden çıktığınız gibi alışverişe, sanata, lezzete, eğlence ve spora kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca Büyükyalı, bahçeleri, açık mekanları, havuzu, eşsiz deniz manzarasıyla bir konuttan daha fazlasını vadetmektedir. Tarihi dokularla çevrili caddelerinde eski İstanbul’un semt ruhunu tekrar yaşayabilirsiniz. Ayrıca pek çok sosyal alanları ile komşuculuk ilişkilerinizi ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Proje aklınıza gelebilecek her türlü ihtiyacı, yürüme mesafesinde sizlere sunmaktadır.

Büyükyalı İstanbul kalbinde Fişekhane var

Büyükyalı’nın merkezinde, İstanbul’un pek çok açıdan önemli bir yeri olan Fişekhane var. Restore edilmesi ile yeniden hayat bulan Fişekhane, Büyükyalı’daki yaşamın tam merkezinde yer almaktadır. Fişekhane, seçenekleri ile ziyaretçilerine çok keyifli anlar yaşatan şehrin görülmesi gereken yerlerinden biridir. Aynı zamanda festivallerin, konserlerin düzenlendiği Taş Meydan ile de şehrin önemli duraklarından bir tanesidir.

Zennup 1884’ün yer aldığı Fişekhanede Ünlü şefler Murat Bozok Ferida ve Ömür Akkor damakları şenlendirecek tatları sunmaktadır. Aynı zamanda Akdeniz ve Lübnan mutfağını sunan Al Hallab, Dubai’nin ardından Fişekhane’de yer almaktadır. Bu lezzet mekanları lezzet turunun yalnızca küçük bir bölümünü ziyaretçilere sunmaktadır.

Diğer emlak konut haberleri için tıklayınız…