Kategoriler
Proje Haberleri

Büyükyalı İstanbul nerede yükseliyor?

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Büyükyalı bölgesinde; Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı İstanbul konut projesi, toplam 111 bin 263 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Projenin ilk etabı, 560 üniteden meydana geliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projedeki 1+1 tipteki konutlar 53 metrekare ila 133 metrekare arasında, 2+1 tipteki konutlar 103 metrekare ila 223 metrekare arasında, 3+1 tipteki konutlar 163 metrekare ila 344 metrekare arasında, 4+1 tipteki konutlar 208 metrekare ila 552 metrekare arasında ve 5+1 tipteki konutlar ise 332 metrekare ila 544 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği proje sahiplerine 2019 yılı son çeyreğinde teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki satılık daire fiyatları daire tipine, daire büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Büyükyalı İstanbul konut projesi sosyal donatı olanakları

Deniz manzaralı konut projesinde; performans sanatları merkezi, tiyatro, sinema, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişmelerine odaklı bir merkez, restoran ve kafeler, organik pazar, gurme market, sağlık, spor ve eğitim merkezi, SPA ve Wellness, açık kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkurları gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesinde merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede ebeveyn banyosu da mevcut. Ebeveyn banyolu projede balkon da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi bir konuma sahip durumda. Proje toplu taşıma olanaklarına da oldukça yakın. Konut projesi, Marmaray’a ve Avrasya Tüneli’ne kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje E-5 karayoluna 2,5 kilometre, TEM otoyoluna ise 15 kilometre mesafede konumlanıyor.

Büyükyalı İstanbul konut projesi, Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cad. Zeytinburnu/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0212 557 73 73