Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Büyükyalı İstanbul’da loft daireler satışta

Emlak Konut GYO güvencesi, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul ili, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme sahilinde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinde yer alan loft daireler satışa çıkıyor.

Büyükyalı İstanbul projesinde satışa sunulan 23 adet loft daire 325 ile 425 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Projede bulunan 23 adet lof dairelerin metrekare birim fiyatları 22 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projedeki tarihi alanların renovasyonu için 300 kişinin çalıştığını anlatan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “Tarihi alanlarımızdaki ilk yapı 1845’de demir fabrikası olarak devreye giriyor ve 1910’lu yıllara kadar eklemeler yapılıyor.

Cumhuriyet döneminde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne geçiyor ve 2010 yılına kadar Tank Bakım Fabrikası olarak faaliyet gösteriyor. Biz bu alanları ilmek ilmek örerek ayağa kaldırıyoruz. Buradaki tarihi alanların büyük kısmını kültür sanat tesisleri, tiyatro, sinema ve performans merkezi gibi herkesin rahatlıkla kullanabileceği alanlar için kullanıyoruz.” dedi.