Kategoriler
Proje Haberleri

By Soğancı Prestij Evler satışları başladı

By Soğancı Prestij Evler geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Samsun’un Terme İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje By Soğancı İnşaat Mühendislik tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 2 adet ticari alan ve 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 2 adet ticari alan ve 36 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 92 metrekare ile 109 metrekare arasındadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 147 metrekare ile 150 metrekare arasında olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Lake banyo ve mutfak dolapları yapılmaktadır. Dairelerde cam balkonlar mevcuttur. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur.

By Soğancı Prestij Evler konumu hakkında

Proje, Samsun’un Terme İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Civarda birçok okul yakın mesafede yer almaktadır.

By Soğancı Prestij Evler fiyatları ne kadardır?

By Soğancı Prestij Evler projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 92 metrekare ile 109 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 360.000 TL’dir. Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL ile 530.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 480.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (362) 876 11 52 veya 0 (542) 417 80 90 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version