Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde 68 fiyat

Aksaray ilinin merkez bölgesinde Cadde 68 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Alkım Mühendislik yapımcı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. İnşaat aşamasında olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projedeki çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje konut projesi olarak yaşama kazandırılıyor. Modern bir mimariye sahip olan proje beğeni ile karşılanıyor. Projede yer alan bloklar sekiz katlı olarak tasarlandı. Cadde 68 projesi bünyesinde 78 adet konuta yer verecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Aksaray ilinde inşa ediliyor. Merkez’de yer alan proje bu açıdan ulaşım sıkıntısı yaşatmamayı hedefliyor. Cadde 68 projesinde yer alan konutlar Şifahane Mahallesi 3126. sokakta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Cadde 68 projesinde bulunan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projede yer alan konutların büyüklükleri de aynı şekilde daire tipine uygun olarak tek bir seçenekten meydana geliyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar 4+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 4+1 konutların büyüklükleri ise 197 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutların metrekare fiyatları 2 bin 792 TL olarak belirlenmiş durumda. Cadde 68 projesinde yer alan 4+1 konut tipindeki 197 metrekare büyüklüğe sahip olan konutlar 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutlara taksitlendirme seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Site sakinleri için açık otopark bulunuyor. Ayrıca projede özel güvenlik ile sitenin güvenliği sağlanıyor. Konutlar deprem yönetmeliğine uygun ve ısı yalıtımlı olarak inşa edilmekte.

Konutların 2020 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanıp ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 382 214 41 19