Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Barış Gölcük satışları devam ediyor

Cadde Barış Gölcük projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Gölcük’te bulunan proje Barış İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projedeki konutlar 2 blok toplam 25 konuttan oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 konut tipine sahip daireler satışa sunulmuştur. Projede ara kat, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki konutlar 2 blok toplam 25 konuttan oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 konut tipine sahip daireler satışa sunulmuştur. Projede ara kat, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi konut seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 112 metrekare olmaktadır. Geniş ve ferah yeşil alanı bulunan projede otopark alanı mevcuttur. Ayrıca doğalgaz ısıtma sistemi yer almaktadır. Bunun yanı sıra konutlarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca Gölcük konut projesi, 185 metrekare müstakil bahçeye sahiptir. Bundan dolayı villa konforunda bir bahçe dubleks imkanı sunmaktadır

Cadde Barış Gölcük konumu ve fiyatları hakkında

Cadde Barış Gölcük projesi, Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Projede bulunan, brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 675 bin TL’den satışa sunulmuştur. Projede ara kat, çatı dubleksi ve bahçe dubleksi konut seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca projede krediye uygun çok özel satış avantajları mevcuttur.

Konut projesi Çiftlik Mahallesi, Gölcük / Kocaeli adresinde inşa edilmektedir.  Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 414 38 68 veya 0 (537) 446 23 88 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…