Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Nida Ayrancılar Torbalı’da Yaşam Buluyor

İzmir Torbalı konut projesi Öz-Kon İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Torbalı İlçesi, İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Projenin Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Cadde Nida Ayrancılar konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Torbalı İlçesi, İnönü Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 5 katlı olup 42 adet daire barındırmaktadır. Aynı zamanda dairelerin dışında 6 adet de ticari alan yer almaktadır.

Cadde Nida Ayrancılar konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler dubleks olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 76 ve 127 metrekare arasında değişmektedir. 1+1 tip daireler brüt 76 metrekare büyüklüğündeyken, 2+1 tip daireler de 110 metrekare büyüklüğündedir. 3+11 tip daireler ise brüt 127 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Site içerisinde 100 metrekarelik açık havuz, spor salonu, basketbol sahası ve çocuk parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda 7/24 güvenlik sistemine sahip olan sitede çiçekler ve yeşilin her tonunu içeren peyzaj da dikkat çekmektedir.

Cadde Nida Ayrancılar Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 440 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 76 metrekare büyüklüğündeki 1+1 tip dairelerin fiyatları 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler ise 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 127 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Torbalı konut projesi, İnönü Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda konut projesi muhit olarak hastane, market, semt pazarı, park gibi alanlara yakın mesafededir. Anayola yakın olan konut projesi otobüs durağına, dolmuş ve metroya da yakındır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 854 14 63 ve 0543 295 35 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…