Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Park Evleri fiyat

Akaydın İnşaat firmasının imzası ile Cadde Park Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken projede çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İki konut bloğundan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki konut blokları dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Cadde Park Evleri projesi bünyesinde 25 adet konuta yer verecek şekilde tasarlanmış vaziyette alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden oluşuyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Cadde Park Evleri projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Söz konusu olan 2+1 konutlar 130 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 150 metrekare olarak belirlenmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Cadde Park Evleri projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 250 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 280 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon özellikleri itibariyle de ilgi görüyor. Bahsi geçen konutlar Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde konumlandırılmış durumda. Cadde Park Evleri projesinde yer alan konutlar Hamitler Mahallesi Albayrak Caddesi’nde yükseliyor.

Projede yer alan konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.