Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Seyir Tepebaşı ilçesinde yükselecek! Fiyatlar ne kadar?

Cadde Seyir Tepebaşı ilçesinde hayata geçmekte olan yeni bir konut projesidir. Ayrıca bu proje Cemil Nazlı İnşaat’a aittir. Oda sayıları 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 olan dairelerin toplam sayısı 30 olmakla birlikte proje kapsamında 5 ticari ünite bulunur. Özel bir site alanında olmayan daireler, bina altında yer alan kapalı otopark hizmetine sahip olacaktır. Bununla birlikte Calisco marka mutfak tezgahları, dayanıklı musluk bataryaları, Çamsan laminant parke zemin malzemeleri ve Seramiksan marka fayanslar oldukça önemlidir. Tüm detaylarında kalite ve konfor bulunacak olan Cadde Seyir Eskişehir bölgesinde gerçekleşen en başarılı projelerdendir.

Ayrıca projenin daire seçenekleri arasında dubleks konutlar da mevcuttur. Dolayısıyla 3 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerden bazıları dubleks türündedir. Cemil Nazlı İnşaat’ın ön satış avantajlarından faydalanmak için acele olunmalıdır.

Proje arsası nerede?

Eskişehir’de hayata geçmeye başlamış pek çok konut projesi vardır. Fakat bunların hepsi iyi bir konuma sahip değildir. Bu proje ise konum açısından pek çok projeyi geride bırakan özelliklere sahip olmaktadır. Şehrin işlek caddelerinden Gaffar Okan Caddesi’ne çıkan Yenibahçe Sokak bu projenin hayata geçtiği konumdur. BİM, A 101 ve Hadim Market ile yürüme mesafesinde bulunan proje arsası, otobüs duraklarına ve tramvay istasyonuna çok yakındır. Ayrıca Tunalı İlkokulu, Tunalı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ata Ortaokulu da aynı bölgededir.

Cadde Seyir Tepebaşı satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Cadde Seyir Tepebaşı satılık daire türleri oldukça çeşitlidir. Dolayısıyla projenin geniş fiyat aralıklarına sahip olacağı düşünülmektedir. Örneğin şu an satış durumunda olan 3 + 1 daireler brüt 141 – net 125 metrekare ölçülerindedir. Bu konutların fiyatı 769 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca Cadde Seyir projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0534 352 88 33 numarasına ulaşmak mümkündür.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…