Kategoriler
Proje Haberleri

Çağın Deluxe Konutları satışları devam ediyor

Çağın Deluxe Konutları projesi lüks mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Konya Selçuklu’da bulunan proje Eryılmazlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ferah ve fonksiyonel kullanımlı mimarisi ile dikkat çeken projede 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje, iyi planlanmış ayrıntıların bir araya getirildiği, iç ve dış tasarımıyla kendine özgü bir tarz ve duruş oluşturmayı başarabilen bir projedir. Konutlar 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 ile 190 metrekare arasındadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca oyun parkı, spor alanı ve özel peyzaj alanı bulunmaktadır. Konutlar 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

2 adet banyo bulunan dairelerde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca banyolar Hilton banyo özelliklidir. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Mobilya, ankastre mutfak, set üstü ocak, çamaşır odası, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Çağın Deluxe Konutları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Şeker Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise; dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz 

Çağın Deluxe Konutları fiyatları ne kadardır?

Çağın Deluxe Konutları projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 257.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 170 ile 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL ile 875.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.195.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (546) 453 32 75 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…