Kategoriler
Proje Haberleri

Çağlayan Konakları satışları başladı

Çağlayan Konakları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 8 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 8 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tipine sahiptir. Ayrıca bu villaların büyüklüğü 310 ile 435 metrekare arasındadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 310 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 271 metrekare olmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj alanı mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca konutlardaki 3 adet banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Alaturka tuvalet, gömme dolap, mutfak doğalgazı ve portmanto gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun rampa girişi bulunmaktadır.

Çağlayan Konakları konumu ve fiyatları hakkında

Çağlayan Konakları projesi, Sakarya’nın Hendek İlçesi Çağlayan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar muhteşem bir doğa manzarasına sahiptir. Proje alanı caddeye yakın olup toplu taşıma olarak dolmuş kullanabilirsiniz. Ayrıca İstanbul’a 175, Ankara’ya ise 270 kilometre uzaklıktadır.

Projede bulunan brüt 310 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 1 milyon 450 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 54 06 veya 0 (532) 788 53 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…