Kategoriler
Proje Haberleri

Çağrı Flora Garden satışları devam ediyor

Çağrı Flora Garden projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Çağrı Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu proje kapsamında 8 adet 3+1 net 110 metrekare ev bulunmaktadır. Aynı zamanda 9 adet 4+1, 31 adet 3+1 ve 3 adet dükkân satışa sunulmaktadır. Bu proje yapım aşamasında olup Haziran 2022 gibi bitirmeyi hedeflenmektedirler. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu evler doğa ile iç içe olmasının yanı sıra etrafı orman ile çevrilidir. Genel olarak projede sosyal alan olarak yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Özel güvenliği olan bu evler korunaklıdır. Aynı zamanda bu projede otopark bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemi kullanılan bu evler oldukça konforludur. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Çağrı Flora Garden nerede yer alıyor?

Bursa da yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Sağlık durumlarına karşı hastane, eczane ve sağlık ocağına yakın olması oldukça iyi bir özelliğidir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir. Aynı zamanda ihtiyaçlarınızı giderecek temel yerler evlere oldukça yakındır. Site içerisinde bulunan bu evlere çeşitli ulaşım araçlarıyla ulaşmak mümkündür. Oldukça popüler olan bu yerde konumu hakkında bilgi sahibi olmakta mümkündür. Detaylı inceleme yaparak bu konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Çağrı Flora Garden Fiyat Bilgisi Hakkında

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daire fiyatlarında brüt 55 metrekare, net 125 metrekare 3+1 olan evler 800 bin liradır. Brüt 185 metrekare, net 145 metrekare olan evler 990 bin lira olarak söylenebilir.

İnşaat çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiği projenin 2022 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Konut projesinin 2022 yılı Haziran ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Çağrı Flora Garden projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 724 21 86 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…