Kategoriler
Proje Haberleri

Çalışkanel Prestij Sitesi Bursa – Nilüfer’de kuruluyor

Çalışkanel Prestij adlı proje, Çalışkanel İnşaat’ın hayata geçirmekte olduğu bir projedir. Satışa çıkmış olan 3 + 1 odalı daire seçeneklerinin büyüklüğü brüt 140 metrekare, net 125 metrekaredir. Ebeveyn banyosuna, geniş balkona ve profesyonelce tasarlanmış bir mimariye sahip olan bu daireler talep toplamaktadır. Yaklaşık olarak 6 bin 700 metrekare yüzölçümüne sahip proje alanında ise önemli imkanlar mevcuttur. 42 daire ve 13 dükkan ile birlikte açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve araç park yerleri de projeye dahildir. Kombi altyapısına sahip olan bu daireler yerden ısıtmalıdır. Ayrıca yalıtım özellikleri sayesinde dairelerin konforu 4 mevsim yüksek olmaktadır.

Projenin konum özellikleri nelerdir?

Çalışkanel İnşaat’ın bu projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Kızılcıklı Mahallesi’ne gerçekleşmektedir. Bu mahalle ise oldukça sessiz ve huzurlu bir bölgedir. Garden Plus AVM’nin yürüme mesafesinde olan bu konutlar, aynı zamanda Hasanağa – Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu’na da çok yakındır. Ayrıca ilçenin doğal zenginlikleri arasında bulunan Hasanağa Deresi de proje alanının civarından geçer.

Çalışkanel Prestij 3 + 1 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bursa – Kızılcıklı Mahallesi satılık daire fiyatları çok düşük ya da çok yüksek seviyelerde değildir. Dolayısıyla Çalışkanel Prestij satılık daire fiyatlarının da aynı durumda olduğu söylenebilir. Bu daireler yaklaşık olarak 550 bin TL fiyata sahip olmaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak alım gerçekleştirmek de mümkündür. Projenin son durumu hakkında bilgi almak isteyenler; satılık daire seçenekleri hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar 0533 761 58 69 numarasına ulaşabilir.

Bursa’da hayata geçen diğer önemli konut projelerinden birkaç tanesi ise şunlardır:

Referans Park Bursa

Dikencik Penta Bursa

Doğal Park 4

Brev Görükle

Lavanta Villaları

Exit mobile version