Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıca Doğa Villaları nerede

İstanbul şehrinin Üsküdar ilçesinde Çamlıca Doğa Villaları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Doğa Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede teslimler yaklaşmış durumda. Konutların çalışmalarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız villalardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Çamlıca Doğa Villaları projesi bünyesinde barındırdığı villaları dört katlı olacak şekilde tasarlamış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar adından da anlaşılacağı gibi Küçük Çamlıca Mahallesi’nde inşa ediliyor. Çamlıca Doğa Villaları projesi Çilehane Yolu Caddesi No:7’de konumlandırılmış durumda. Projedeki konutlar konum itibariyle de ilgi görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Çamlıca Doğa Villaları projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 5+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise iki farklı plandan meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki 5+1 konutların büyüklükleri 920 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları henüz açıklanmış değil.

Söz konusu olan konutlarda merkezi ısıtma sistemi mevcut. Alıcılara ise kapalı otopark hizmeti sunuluyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.