Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıpark Amasra fiyat

Bartın ilinin Amasra ilçesinde Çamlıpark Amasra projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Arı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Plan aşamasında bulunan proje bulunduğu bölgede dikkat çekeceğe benziyor.

Yedi katlı bloklardan meydana gelen proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Söz konusu proje bünyesinde 55 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin gelecek yıl alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar bulundukları lokasyon itibariyle de alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Söz konusu proje Bartın ilinin Amasra ilçesinde inşa ediliyor. Çamlıpark Amasra projesinde bulunan konutlar Kaleşah Mahallesi’nde yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde hayata geçiriliyor. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri de konut tiplerine göre farklılık gösterecek şekilde inşa ediliyor. Çamlıpark Amasra projesindeki daireler 2+1 ve 4+1 konut tipinde yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklüğü 105 metrekare olarak inşa edilmekte. Bahsi geçen konutlardan 4+1 daire tipindekiler ise 210 metrekare olarak planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Çamlıpark Amasra projesinde yer alan konutlar daire tiplerine ve buna uygun olarak büyüklüklerine göre farklılık gösterecek şekilde ücretlendirildi. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu projede yer alan 4+1 daire tipindeki konutlar ise 560 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için taksitlendirme seçeneği ile ödeme yapmak mümkün. Site içerisinde kapalı otopark hizmeti mevcut.

Söz konusu projedeki konutların 2020 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 272 57 13