Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy nerede

Ege Yapı imzası ile Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesi inşa ediliyor. Proje, adından da anlaşılacağı üzre İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde yükselecek.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesi kapsamında birbirinden bağımsız 75 adet konut inşa edilecek. Projede yer alan konutlar daire ve villa olarak alıcılarına sunuluyor. Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 169 metrekare ile 321 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı.

ÇamlıYaka Konakları, Kavacık ve Ümraniye Plazalar bölgesine yakın olması ve kolay ulaşımının yanı sıra, Kuzey Marmara Otobanına olan direkt ulaşımı sayesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden İstanbul’un iş merkezleri Levent ve Maslak’a da rahat bir erişim imkânı sunuyor. ÇamlıYaka Konakları ayrıca Şile Otobanına 4 dk, inşa edilen Bostancı – Dudullu ve Üsküdar – Sultanbeyli metro hatlarına yaklaşık 7 dk, Buyaka AVM, Meydan AVM veya IKEA gibi alışveriş alanlarına yaklaşık 12 dk, inşa edilen Ataşehir Finans Merkezi’ne 20 dk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 30 dk mesafeye sahip.

Projenin 2020 Aralık’ta teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 5 343