Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy satışları devam ediyor

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesi Ege Yapı inşaat firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Çekmeköy İlçesi, Merkez Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Projede satışlar ise tüm hızıyla devam ediyor. Peki projede kaç tip daire mevcuttur? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Çekmeköy konut projesi 20 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Çavuşbaşı Caddesi’ne cepheli olan projede 11 adet konut bloğu bulunuyor. 11 konut bloğunda ise toplam 54 adet daire mevcuttur.  Yüzde 75’i yeşil alana ayrılan projede ticari üniteler de mevcuttur. Ticari üniteler toplam 22 adettir.

Konut projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daireler yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise brüt  189 metrekare ile 328 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca ankastre beyaz eşya, konut alıcılarına hazır olarak teslim ediliyor. Bunların dışında ayrıca dairelerde ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da yerini alıyor.

Projede sosyal alanlar neler?

İstanbul’u Anadolu Yakası’ndaki Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı da mevcuttur. Bunların dışında fitness salonu, restoran ve kafeterya da yer almaktadır.

Orman ve deniz manzarasının da eşlik ettiği projede yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları da yer alıyor. Projede kapalı otopark bulunurken proje alanı içerisinde araba dolaşamıyor. Konut projesindeki kapalı otopark ise daire başına ortalama üç araba düşecek genişlikte bulunuyor.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy fiyat listesi

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesindeki daireler, dairelerin tipine, büyüklüğüne, bulunduğu kata ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda daireler 3 milyon 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Detaylı daire fiyatları ise şöyledir.

  • Projede yer alan brüt 189 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 3 milyon 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Konut projesinde yer alan brüt 282 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dubleks daireler 4 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • Çekmeköy’de yer alan projedeki brüt 328 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip dubleks daireler ise 5 milyon 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy  projesi Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, No: 84, Çekmeköy / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 5 343 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version