Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy teslim tarihi

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Ege Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Çamlıyaka Konakları Çekmeköy konut projesi, toplam 19 bin 46 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

11 blokta 75 adet bağımsız birimin yer aldığı projede; 61 adet müstakil bahçeli ve teraslı konutlar ile 14 adet ticari alan bulunacak. 3+1, 4+1 ve 5+1 tipte birimlerin bulunduğu konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 169 metrekare ila 321 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy projesi fiyatları

Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları 2 milyon 160 bin TL’den, 4+1 tipteki dairelerin fiyatları 2 milyon 177 bin TL’den, 5+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 3 milyon 900 bin TL’den başlıyor.

Konut projesindeki “yarısını teslimde öde” kampanyasında; konut bedelinin yüzde 30’u peşin, yüzde 20’si firma bünyesinde yüzde 1’lik taksitler halinde ödeniyor. Kalan bölümün ödemesi ise teslimde yapılıyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak ve ipotek kredisi programından yararlanmak da mümkün.

Konut projesi site özellikleri

Çamlıyaka Konakları Çekmeköy konut projesinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Deniz ve orman manzarasına sahip olan konut projesinde, daireler ankastre beyaz eşyalarla donatılacak. Merkezi ısıtma sisteminin tercih edildiği projede, dairelerde ısı pay ölçer de bulunacak. Balkonlu projede, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da olacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen proje; Şile Otobanına 4 dakika, Bostancı-Dudullu ve Üsküdar-Sultanbeyli metro hatlarına 7 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne kolayca ulaşım sağlanabilen Çamlıyaka Konakları Çekmeköy konut projesi, 1 Merkez Mah. Durmuşoğlu Cad. 34782 Çekmeköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 5 343