Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

ÇamlıYaka Konakları satışa çıktı

Ege Yapı tarafından  Anadolu Yakası’nın gözde yerleşim alanlarından biri olan Çekmeköy’de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı.

110 milyon TL yatırım değerine sahip ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesi yaklaşık 19 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

27 Eylül 2018 Perşembe günü düzenlenen basın lansmanı ile tanıtımı yapılan ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinin yüzde 75’i yeşil alan olarak tasarlandı.

Çekmeköy’de çam ormanlarının hemen yanı başında yer alan bir alanda hayat bulacak olan ÇamlıYaka Konakları projesi az katlı ve özgün bir mimari ile tasarlandı.

Müstakil bahçeli ve teraslı evlerden meydana gelen ÇamlıYaka Konakları projesinde ayrıca ticari üniteler ve sosyal alanlar da yer alacak.

4 katlı 11 bloktan meydana gelen ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde toplam 46 adet daire ve cadde mağazaları yer alacak.  3+1, 4+1 veya 5+1 tip dairelerden oluşan projede daire alanları ise 169 metrekare ile 321 metrekare arasında değişiyor.

ÇamlıYaka Konakları projesinde alışveriş caddesi, restoran, kafeler, spor merkezi, açık yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, çocuklar için açık hava oyun parkları  gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

ÇamlıYaka Konakları projesi Şile Otobanına 4 dakika, inşa edilen Bostancı – Dudullu ve Üsküdar – Sultanbeyli metro hatlarına yaklaşık 7 dakika, Buyaka AVM, Meydan AVM ve IKEA’ya 12 dakika, Ataşehir Finans Merkezi’ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 30 dakika mesafede yer alıyor.

ÇamlıYaka Konakları fiyatları ne kadar?

ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde lansmana özel metrekare birim fiyatları 14 bin TL’den başlıyor. En küçük daire alanı 169 metrekare olduğuna göre daire fiyatları da yaklaşık 2 milyon 300 bin TL’den başlaması gerekiyor. Projede ayrıca lansmana özel bir finansman kampanyası da bulunuyor.

ÇamlıYaka Konakları ödeme planı

ÇamlıYaka Konakları Çekmeköy projesinde peşin ödeme imkanı dışında ayrıca 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz, 120 aya varan vade seçenekleri ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Tel: 444 5 343