Kategoriler
Emlak Haberleri

Çamlıyaka Konakları’nda çalışmalar başladı

Ege Yapı tarafından İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıyaka Konakları projesi web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başladı.

19 bin 46 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan Çamlıkaya Konakları projesinde müstakil bahçeli evler ve teraslı evlerin yanı sıra ayrıca ticari üniteler ve sosyal alanlar da bulunuyor.

Ön talep toplanan ve yakın zamanda satışa sunulacak olan Ege Yapı Çamlıkaya Konakları projesi çam ormanlarının yanı başında yer alıyor. Ege Yapı Çamlıkaya Konakları projesinde yer alan evler 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde tasarlandı.

2020 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Çamlıkaya Konakları projesinde yer alan evleri alanları konseptinde ise 170 metrekare ile 322 metrekare arasında değişiyor.

Toplam 66 adet bağımsız bölümün yer aldığı Çamlıkaya Konakları projesinde yer alan evleri fiyatları, ödeme seçenekleri gibi bilgiler henüz belli olmadı.

Çekmeköy’de Çavuşbaşı Caddesi ile Ertuğrul Gazi Caddesi arasında kalan alanda yer alan Çamlıyaka Konakları projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, süs havuzları, yürüyüş yolları gibi alanlar yer alacak.

Tel: 444 5 343