Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Çamlıyaka Konakları’nda ramazan kampanyası

İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde Çamlıyaka Konakları projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ege Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yılın sonunda tamamlanması planlanıyor. Modern mimarisinin yanı sıra birçok açıdan alıcıların ilgisini çeken projede ramazan ayı dolayısı ile bir kampanya başlatıldı. Detaylar yazımızın içeriğinde.

Projede dairelerin yanı sıra villalar da mevcut. Çamlıyaka Konakları projesi toplamda 19 bin 46 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Proje alıcılar için 75 konut kapasiteli olacak şekilde inşa ediliyor. On bir bloktan meydana gelen projede 61 adet müstakil, bahçeli ve teraslı konutlar bulunacak. Projede bunun yanı sıra  14 adet de ticari konut yer alacak .

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede bulunan konutlar birbirinden farklı daire tiplerinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiyor. Çamlıyaka Konakları projesinde yer alan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların büyüklükleri ise 169 metrekare ile 321 metrekare arasında değişmekte.

Projede yer alan konutların fiyatları ise 1 milyon 634 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki ramazan kampanyasının detayları nelerdir?

Proje kapsamında ramazan ayına özel olarak yeni bir kampanya başlatıldı. Çamlıyaka Konakları projesinde ramazan ayına özel olarak 55 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Bunun yanı sıra yüzde 50’lik konut ücreti ödemesini teslimde yapma imkanı mevcut.

Deniz ve orman manzaralı konutları ile bulunduğu bölge itibariyle dikkat çeken proje bünyesinde birçok sosyal donatıya da yer veriyor. Çamlıyaka Konakları projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkezi de mevcut.

Bahsi geçen konutların alıcılarına 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4445343