Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Çamlıyaka Konakları’nda yüzde 15 indirim

Çam ormanına ve özel okullara komşu olan Çamlıyaka Konakları projesi doğal alandan eğitime kadar birçok olanak sunuyor. Çekmeköy’ün merkezî bir konumunda inşa edilen projede, 11 blokun içerisinde toplam 66 adet konut bulunuyor.

Ege Yapı’nın hayata geçirdiği proje 19 bin 46 metrekare genişliğinde arsa alanı üzerinde kurulurken projede, yüzde 15 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimi ve 50 ay boyunca sıfır faiz ile ödeme imkânı sunuluyor.

Yüzde 75’i yeşil alandan oluşan projede ticari alanlar da mevcut durumda. Çalışmalarına geçtiğimiz yılın ağustos ayında başlanan projedeki ticari alanlarda, tanınmış lüks mağazalar da yer alacak.

Ayrıca, 70 bin metrekare genişliğindeki çam ormanından gelen rüzgâr esintisi ve kuş sesleri, projeye eşlik ediyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

İstanbul’u Anadolu Yakası’nda yükselen Çamlıyaka Konakları projesinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, restoran ve kafeterya bulunuyor.

Orman manzarasının yanı sıra deniz manzarasının da eşlik ettiği projede yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları da yer alıyor.

Projede kapalı otopark bulunurken proje alanı içerisinde araba dolaşamıyor. Gelecek yılın Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projedeki kapalı otopark ise daire başına ortalama üç araba düşecek genişlikte bulunuyor.

Çamlıyaka Konakları projesinde ödeme kampanyası

Çamlıyaka Konakları projesindeki konut satın alımlarında yüzde 15 oranındaki indirimin yanı sıra yüzde 15 oranında KDV indirimi uygulanıyor. Doğayla iç içe yaşam sunan projedeki konut alımlarında 50 ay boyunca faizsiz ödeme kolaylığı firma tarafından sağlanıyor.

Kampanyaya göre projedeki satın alınan konut fiyatının yüzde 30’u peşin, yüzde 10’u 12’nci ayda, yüzde 10’u 24’üncü ayda tamamlanırken geriye kalan borç firma bünyesinde 50 ay boyunca eşit taksitlere bölünüyor.

Müstalik bahçeli ve teraslı evlerin bulunduğu projedeki daireler, geniş balkonlara ve büyük camlara sahip durumdayken ankastre beyaz eşya, konut alıcılarına hazır olarak teslim ediliyor. Projedeki dairelerde ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası da yerini alıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Çekmeköy’ün merkezî bir konumunda inşa edilen proje; Merkez Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, No: 84, Çekmeköy / İstanbul açık adresinde yükselirken aşağıdaki telefon numarasını arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

444 5 343