Kategoriler
Emlak Haberleri

Çamsan Park Residence projesi 2019 fiyatlarıyla satışta

Çamsan Park Residence projesindeki daireler, geçen yılın fiyatıyla satılıyor. Yüzde 0.87 faiz oranlı 180 ay taksitle ödeme planı oluşturuluyor. Çamsan Gayrimenkul tarafından Sancaktepe’de yükselen projesinin teslimlerinin kasım ayında başlayacağı belirtiliyor.

Alışveriş merkezinin yanında yükselen projedeki açık alanda 76 adet dükkân bulunuyor. AVM ve rezidansı içine dâhil eden arsa alanı 405 bin 750 metrekare değerinde olan projedeki kapalı alanlarda 32 adet dükkân yer alıyor.

Ayrıca, projedeki rezidansta 195 adet daire, 21 adet de teras daire bulunuyor.

Projedeki daire alternatifleri neler?

Park ve alışveriş merkezlerini içeren projede açık ve kapalı eğlence aktiviteleri bulunuyor.

Metro istasyonunun yakınında inşa edilen Çamsan Park Residence projesindeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan daireler brüt 75.74 metrekare büyüklüğünde, iki odaya ve bir salona sahip durumda olan daireler brüt 125.16 metrekare büyüklüğünde, üç odaya ve bir salona sahip durumda olan daireler ise brüt 172.35 metrekare büyüklüğünde satışa çıkarılıyor.

Projedeki dairelerde ebeveyn banyosu ve ankastre eşyalar bulunuyor.

Çamsan Park Residence projesindeki konut fiyatları

Söz konusu projedeki bir odalı ve bir salonlu daireler 450 bin lira, iki odalı ve bir salonlu daireler 750 bin lira. Projedeki  üç odalı ve bir salonlu daireler ise 1 milyon 50 bin liradan satışa çıkarılıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Çamsan Park Residence projesindeki terasta yüzme havuzu bulunuyor. Büyük alana sahip olan terasta havuz kenarı güneşlenme alanı da yer alıyor. Terasta oturma alanları ve gölgelikler bulunuyor.

Söz konusu projede cadde mağazalarının yanı sıra eczane de yer alıyor.

Çamsan Park Residence nerede?

İstanbul’un uğrak yerleri Zeytinburnu, Sirkeci ve Taksim’e kolay ulaşım imkânı sunan proje “Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi, Yenice Sokak, Sancaktepe / İstanbul” posta adresinde inşa ediliyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan projenin satış ofisine “+90 (216) 290 79 55” telefon numarasından ulaşılabiliyor.

Elektronik Posta: [email protected]