Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Can Towers projesinde anahtar teslimleri Aralık 2021’de başlayacak

Can Towers Akdere projesi Ankara’nın Mamak bölgesinde RH Can İnşaat tarafından hayat buluyor. 25 katlı iki kuleden meydana gelen konut projesi toplamda 198 daireyi içinde barındırmaktadır. Teslimlerin Aralık 2021 tarihinde başlayacağı bilgisine karşılık, daireler banka kredisine uygun durumda.

Can Towers proje özellikleri

Ankara’da son yılların gelişim bölgesi olarak öne çıkan Mamak’ta hayat bulması beklenen yeni konut projesi Can Tower Mamak projesi 25 katlı iki kuleden meydana gelmiştir. Daire tiplerinin 4+1 salon olduğu bu iki yapıda toplamda 198 daire bulunmaktadır. Brüt 225, net 200 metrekare olan daireler; kat yüksekliği bakımından 2.95 metre arasında yer alıyor.

Projede sosyal donatı özellikleri

Can Towers, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kreş, futbol sahası, voleybol sahası ve basketbol sahası seçenekleriyle alıcıları cezbetmeye devam etmektedir. Projede can ve mal güvenliğini en üst düzeye çıkan personeller, alan taramasını kameralı güvenlik sistemleriyle her geçen gün güçlendiriyor. Kapalı otopark ile park sorununun önüne geçilen alanda aynı zamanda yürüyüş parkuru ve şelale bulunmaktadır.

Su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör ve yük asansörü ile tamamlanan bina iç özellikleri; projede konut iç özelliklerine gözleri çeviriyor. Ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, balkon ve depo/kiler ile desteklenen daire içleri merkezi ısıtma sisteminden yararlanmaktadır. Her bir dairede ısı pay ölçer olmakla birlikte merkezi sistem ısınma yine ısı pay ölçerler üzerinden ısı sayacı görevini görür.

Projede daire fiyatları

Can Towers projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Konumu bakımından Mamak’ın General Zeki Doğan Mahallesi’nde yer alması beklenen yapılar, toplu taşımaya, sağlık ocağına, çarşı ve pazara, market ile okullara olan yakın mesafesiyle göze çarpıyor.

RH Can İnşaat’ın imzasını taşıyan konut projesinde daire boyutları yalnızca 4 oda 1 salondur. 800 bin TL’den başlayan minimum satış fiyatları alıcının isteğine göre 970 bin TL’ye kadar yükseliyor. Banka kredisine uygun olan proje hakkında detaylı bilgi öğrenmek için aşağıdaki irtibat adreslerinden ilgili firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

General Zeki Doğan Mah. İmam Alim Sultan Cad. Mamak/Ankara

Tel: 0312 364 65 98

Exit mobile version