Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Can Towers sitesinde sosyal alanlar

Mamak’ta yükselen ve yılın son ayında teslimlerinin başlanması beklenen Can Towers, içerisinde çok sayıda sosyal donatıyı barındırıyor.

Başkent Ankara’ya inşa edilen projede, dört mevsim yüzme olanağı sağlayan kapalı havuzun yanı sıra çocukların dolu dolu vakit geçirebilmesi için oyun alanları bulunuyor. Site alanındaki yüzme havuzuna alternatif olarak sauna ve buhar odası çıkıyor. Yüzmenin yanı sıra proje alanında, farklı spor alternatifleri de bulunuyor.

General Zeki Doğan Mahallesi’ne inşa edilen projedeki fitness merkezi, mini futbol sahası, basketbol sahası ve voleybol sahasının yanı sıra yürüyüş parkuru da yer alıyor. Projede, oyun alanlarının yanı sıra çocukların sosyal ve bilişsel yeteneklerini geliştirebileceği kreş de kuruluyor. Can Towers projesindeki olanaklar, bunlarla sınırlı değil.

Can Towers projesindeki sosyal olanaklar

Bahsi geçen projede, ayrıca, toplantı ve eğlence salonu, hanımlar lokali ve Televizyon odası bulunuyor. Kütüphanenin de yer aldığı proje, konumuyla da avantaj sağlıyor. Proje sakinleri, toplu ulaşıma araçlarına kolaylıkla erişebiliyor.

İmam Alim Sultan Caddesi’ne konumlandırılan proje, sağlık ocağı, çarşı, market ve okulları çevresine alıyor.

Projede 198 adet daire kuruluyor

Çalışmaları RH Can İnşaat tarafından üstlenilen projede, 25’er katlı iki kule inşa ediliyor. Projedeki iki adet blokta toplam 198 adet daire bulunuyor. Dört odalı ve bir salonlu konutlar, net alanı 200 metrekare büyüklüğüne sahip olacak şekilde kuruluyor.

Kat yüksekliği 2,5 metre olan projedeki konutların ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edileceği belirtiliyor. Giyinme ve yatak odalarının yanı sıra banyonun yer aldığı ebeveyn süitinden oluşan dairelere özel depo alanı bulunuyor.

Merkezî ısıtma sisteminin kullandığı evler, 825 bin ile 995 bin lira arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor.

Can Towers projesi nerede?

Adres: General Zeki Doğan Mah. İmam Alim Sultan Cad. Mamak/Ankara
Telefon: 0312 364 65 98

Exit mobile version