Kategoriler
Proje Haberleri

Çanakkale Mavi Marmara Evleri 3. Etap satışları başladı

Çanakkale Mavi Marmara Evleri 3. Etap projesinde yer alan dairelerin satışlarına başladı. İmroz Kocaoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilen projenin 3. etabında inşaat çalışmalarına başlandı. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklüğü ve daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

İmroz Kocaoğlu İnşaat tarafından Çanakkale İli, Gökçeada İlçesi, Kuzulimanı Mahallesi’nde hayata geçirilen proje 5 konut bloğundan meydana geliyor. 5 konut bloğunda ise toplam 43 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1 , 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks dairelerden meydana geliyor.

Dairelerin 24 tanesi 2+1 tip açık mutfaklı tipindedir. 16 tanesi 2+1 açık mutfaklı tipinde tasarlandı. Projedeki dairelerin 3 tanesi ise 3+1 dubleks tipindedir. Projedeki dairelerin büyüklükleri de brüt 95 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. 2+1 dubleks tipindeki dairelerin 25 ile 30 metrekare arasında değişen büyüklüklerde bahçe alanları vardır. Projede daire fiyatları ne kadar?

Çanakkale Mavi Marmara Evleri 3. Etap fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları, dairelerin tipine, dairelerin büyüklüğüne, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik göstermektedir. Dolayısı ile daire fiyatları bu nedenle farklılık göstermiş olacaktır.

Satışa sunulan 2+1 tip normal daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki 2+1 tip bahçeli dubleks daireler 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

3+1 bahçeli dubleks tipindeki daireler ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinin 30 Kasım 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Böylece 2021 yılı sonundan daire sahipleri yeni konutlarında oturabilecekler.

Daire özellikleri neler?

Projede ses yalıtımı, çocuk oyun parkı, ısı yalıtımı, uydu sistemi, otopark gibi alanlar yer alıyor.  Dairelerde ise amerikan mutfak, fırın, çelik kapı, ankastre fırın, duşakabin vardır. Bunların yanı sıra fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, set üstü ocak vestiyer gibi özellikler yer alıyor. Banyolarda duşakabin ve banyo dolabı da yer alacak.

Çanakkale Mavi Marmara Evleri 3. Etap projesi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için 0542 644 17 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız