Kategoriler
Toki Haberleri

Çanakkale Merkez İntepe Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi’nde Yatay Şehirleşmeyle 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa edilen Çanakkale Merkez İntepe Toki Konutları projesinde Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası çekilişi yapılıyor. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Çanakkale Merkez İntepe Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor.

Toplam 171 adet konuttan meydana gelen projede Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası bugün çekiliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Çanakkale Merkez İntepe Mahallesi 171 Konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlandı. Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası çekilişi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 13:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Çanakkale Merkez İntepe Toki kura sonuçları

Toplam 171 adet daireden meydana gelen projedeki  171 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştirildi.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 89 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 82 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 89 adet 2+1 tip konutlara toplam 79 adet, 82 adet 3+1 tip konutlara ise 76 adet başvuru yapıldı.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 109.7 metrekare, net 87.20 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip konutların kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Projede yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 110.62 metrekare, net 90.80 metrekare olarak tasarlandı. 3+1 tip konutların kura sonuçlarına aşağıda yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Çanakkale Merkez İntepe Toki Konutları projesinde kura çekilişi 30 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 13:00’de başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Çanakkale Merkez İntepe Toki kura sonuçları

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Çanakkale İntepe 171 konut projesi kura çekilişi

Exit mobile version