Kategoriler
Toki Haberleri

Çanakkale Merkez, Trabzon Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Trabzon İli, Merkez İlçesi ve Trabzon İli, Araklı İlçesi’nde inşa ettirilecek olan Çanakkale Merkez Toki Konutları, Trabzon Araklı Toki Konutları ve Trabzon Toki Konutları projelerinde kuralar dün çekildi. Çanakkale Merkez Toki kura sonuçları, Trabzon Toki kura sonuçları ve Trabzon Araklı Toki kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesine web sitemizde yer verilmiştir. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Çanakkale Merkez Toki Konutları projesinde toplam 500 adet konuta yer veriliyor. Trabzon Araklı Toki Konutları projesinde toplam 50 adet, Trabzon Toki Konutları projesinde ise toplam 480 adet ev yer alıyor. Toplam 1030 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılmıştır. Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Trabzon İli, Araklı İlçesi’nde ve Trabzon İli, Merkez İlçesi’nde hayata geçirilecek olan kura çekilişleri tamamlandı. TOKİ tarafından yapılacak olan diğer projelerin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak devam edecektir.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Çanakkale Merkez Toki Konutları projesinde yer alan 500 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 19 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü gerçekleştirildi. Canlı olarak yayınlanacak olan kura çekilişi sonucu Çanakkale Merkez Toki kura sonuçları belli oldu. Kura çekilişi noter huzurunda olup 19 Haziran 2020 tarihinde Cuma günü Saat 10:00’da başlamıştır. Trabzon Toki Konutları projesinde ise kura çekilişi yine aynı gün Saat: 13:00’da başlamıştır. Son çekiliş ise Trabzon Araklı Toki Konutları projesinde 16:00’da başladı.

Çanakkale Merkez Toki Konutları, Trabzon Toki Konutları ve Trabzon Araklı Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Çanakkale, Merkez’deki projede yer alan konutların 350 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 150 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Trabzon Merkez’deki projede yer alan evlerin 336 tanesi 2+1 dairelerden, 144 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana geliyor. Trabzon Araklı’daki projede yer alan evlerin 35 tanesi 2+1 daireden, 15 tanesi 3+1 daireden hayata geçirildi.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Çanakkale Merkez Toki kura sonuçları, Trabzon Toki kura sonuçları ve Trabzon Araklı Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır.

Çanakkale Merkez Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız..

Trabzon Merkez Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız..

Trabzon Araklı Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız..