Kategoriler
Proje Haberleri

Canan By Algün konutları Düzce’de satışa çıktı

Canan By Algün projesinde 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler bulunmaktadır. Karadeniz Bölgesi’nin ve Türkiye genelinin başarılı firmalarından olan ALG Constructions, bu projesi ile kalitesini bir kez daha göstermiştir. Şehir merkezinde yükselen daireler, bölgedeki yeni konutlar arasında en sağlam seçeneklerden bir tanesidir. Deprem riski göz önüne alınarak tüm inşaat malzemeleri maksimum düzeyde tutulmuştur. Ayrıca konutların dış cephe mantolaması, Düzce’nin soğuk kış aylarında enerji tasarrufu sağlamayı mümkün hale getirecektir.

Bununla birlikte projenin cadde üzerinde konumlanması büyük bir avantajdır. Dış ortamdan kaynaklı seslerin daire içlerine ulaşmaması için ise duvar harçlarında yalıtım malzemeleri kullanılmıştır. Olası bir yangın riskinde aktif hale gelebilen alarm, bina önünü görmeyi sağlayan interkom sistemi ve internet donanımı da mevcuttur.

Canan By Algün konutlarının konum özellikleri nelerdir?

Bu projedeki daireler, yaklaşık olarak 390 bin nüfusa sahip olan Düzce ilinin tam merkezindedir. Kültür Mahallesi’nden geçen D 100 yolu civarındaki Rasim Betir Paşa Bulvarı ise projenin konumudur. Kültür Mahallesi Camii, Özel Başarı Ortaokulu, Özel Güneş Tıp Merkezi ve söz konusu bulvar üzerindeki çok sayıda durak buraya yakındır. Anayol üzerindeki konumu dolayısıyla projenin daireleri diğer pek çok önemli yere de kısa mesafededir.

ALG Constructions satılık daire fiyatlarını ne düzeyde belirlemiştir?

Canan By Algün satılık daire fiyatları 2 + 1 ve 3 + 1 konut tiplerine göre birbirinden farklıdır. Ayrıca kat seçenekleri arasında da fiyat farklılıkları mevcuttur. Dolayısıyla konut fiyatlarını genel olarak şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • 2 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 158 metrekare – Net 100 metrekare / 592 bin TL
  • 3 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 225 metrekare – Net 143 metrekare / 805 bin TL

Ayrıca, konut kredisine uygun olmayan bu daireler hakkında detaylı bilgi için 0534 062 17 67 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version