Kategoriler
Proje Haberleri

Çankaya Konakları Giresun projesinin teslim tarihleri belli oldu

Çankaya Konakları Giresun – Merkez’de yükselecek olan  2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 türündeki dublekslerden oluşur. Konaklar kadar lüks olan bu dairelerin teknik detayları dikkat çekicidir. Yapım çalışmaları henüz başlamış olan dairelerin teslim Temmuz 2022 itibariyle başlayacaktır. Ön satşa çıkan bu konutlar, sahiplerinin taleplerine uygun olarak dizayn edilecektir. Opsiyonel olarak ebeveyn banyolarına mono blok duş teknesi ve duşakabin eklenecektir. Yine isteğe bağlı olarak akrilik küvet, jakuzi, neme karşı dayanıklı tavan gibi detaylar da banyolar için sağlanabilir.

Renkli 70’lik antrasit pencerelerde ısı yalıtımı mevcuttur. Dış cephede ve bitişik duvarlarda ses yalıtım malzemeleri kullanılacaktır. Termostatik vanalara sahip petek sistemi, doğalgaz altyapısı, akıllı ev sistemi ve antibakteriyel iç cephe projenin önemli detaylarıdır. Konutların etrafında, her bir daire için 1 adet misafir otoparkı da düşünülmüştür. Ayrıca projenin konumu oldukça güzeldir. Daima kayıt alan güvenlik kameraları ve şifreli bina girişi ise güvenlik açısından dikkat çeken detaylar olmaktadır.

Çankaya Konakları şehrin neresinde yükselecek?

Projenin Nisan ayı itibariyle gerçekleşmekte olduğu alan Gemilerçekeği Mahallesi’ndedir. Burası şehir merkezinin en huzurlu ve bir o kadar da işlek mahalleleri arasındadır. Atatürk Bulvarı’na bağlanan Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki konutlar sahil bölgesindedir. Ayrıca proje alanının etrafı oldukça yeşil durumdadır. Çırakderesi Mustafa Aydınay Parkı, 15 Temmuz Şehitleri Aile Sağlığı Merkezi ve Mithatpaşa Ortaokulu da bu bölgededir. Bununla birlikte il merkezine ulaşım sadece 10 – 15 dakika sürmektedir. Ulaşım imkanının gelişmiş olduğu bu bölge son derece iyi bir konumdur.

Çankaya Konakları Giresun projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Giresun – Merkez satılık daireler açısından güzel seçeneklerin yer aldığı bir bölgedir. Fakat sahil bölgesine yakınlığı ve yapı kalitesi ile dikkat çeken konutlar fazla değildir. Viya Gold Yapı’nın bu projesi ise her anlamda ön plana çıkmayı başarmıştır. Bununla birlikte, Çankaya Konakları Giresun satılık daire fiyatlarına yakın değerlere sahip olmaktadır. Yaklaşık 220 bin – 500 bin TL arasındaki fiyatlar hakkında bilgi almak için; 0538 490 63 28 numarası aranabilir.

Diğer konut projelerini görüntüleme için BURAYA tıklamanız yeterlidir.