Kategoriler
Proje Haberleri

Çankaya Villaları Kayseri – Melikgazi’de satışa çıktı! Fiyatlar ne kadar?

Çankaya Villaları Kayseri ve civarının en lüks konutları arasındadır. Bu villalar 4 + 2 oda sayısına sahip olmakla beraber son derece büyüktür. Brüt 235 metrekare – net 200 metrekare ölçülere sahip olan çift banyolu villalarda harekete duyarlı hırsız alarmı, duman sensörü, görüntülü diyafon sistemi, ADSL altyapısı, ankastre mutfak ürünleri ve 1. sınıf duvar kağıtları mevcuttur. Bununla birlikte toplam 25 villanın hepsi büyük kiler bölmelerine sahip olmaktadır. Açık havada keyifli vakit geçirme olanağı sunan balkonlar ise şehir manzaralıdır.

Sayıları 25 olan villa seçeneklerinin sahip olduğu bahçe kullanım alanları 550 metrekare, 650 metrekare, 700 metrekare, 800 metrekare ya da 1000 metrekare olabilmektedir. Müstakil havuza sahip olan villalar ise 800 – 1000 metrekarelik bahçeleri bulunan seçeneklerdir. Ayrıca villaların fiyat aralıkları da bu ölçütlere göre belirlenmiştir.

Site konumu nerededir?

Kayseri’nin en güzel villaları arasındaki bu konutlar, güvenlik hizmetine sahip olan bir site içinde bulunur. Gazioğlu Yapı & İnşaat kalitesiyle hayata geçen proje Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yer alan Altınoluk Mahallesi üzerindedir. Bu mahalle oldukça nezih ve güvenli olmasıyla tanınır. Proje konumunun şehir gürültüsünden uzak bir bölgede olması, konutların fiyatını artıran sebeplerden biridir.

Çankaya Villaları Kayseri satılık daire fiyatlarına kıyasla ne durumdadır?

Melikgazi satılık villa seçenekleri açısından çeşitliliğin fazla olduğu bir ilçedir. Çankaya Villaları Kayseri satılık konut fiyatları ise bunlara kıyasla biraz yüksek görünmektedir. Villaların sahip olduğu bahçe kullanım alanına göre değişen fiyatlar, yaklaşık olarak 1 milyon 380 bin TL – 2 milyon TL arasındadır. Konut kredisi kullanımına ve takas yöntemine müsait olan bu proje hakkında detaylı bilgi için arayınız:

  • 0 352 320 25 35
  • 0 532 214 21 35

Yeni konut projeleri için TIKLAYINIZ

Exit mobile version