Kategoriler
Proje Haberleri

Canpol Mühendislik Ulukent anahtar teslime hazırlanıyor

Canpol Mühendislik Ulukent konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Menemen İlçesinde yükselen Canpol Mühendislik firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Menemen İlçesi İstiklal Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Canpol Mühendislik Ulukent modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler Hilton banyo, vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca konut projesi kapsamında teraslı dubleks daire seçenekleri de yer almaktadır.

İzmir Menemen konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 1+1 daireler brüt 102 metrekare, 2+1 tip daireler ise brüt 96-150 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare alana sahipken 4+1 tip daireler ise 260 metrekare brüt alana sahiptir.

Canpol Mühendislik Ulukent ve fiyatları hakkında

Canpol Mühendislik Ulukent konut projesi, İstiklal Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje toplu ulaşım araçlarına, Pazar yerine, izban durağına ve marketlere yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

102 metrekare alana sahip olan 1+1 tip daireler 420 bin TL,

Brüt 96-150 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 560 bin TL,

150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 800 bin TL,

Brüt 260 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygun olup, takas da kabul edilmektedir. Projenin Ağustos 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 386 18 18 ve 0545 431 75 69 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version